Contact

Heeft u vragen over uw bestelling, dan kunt u contact opnemen met rentmeesterskantoor
`t Schoutenhuis B.V., tel. 033-2861166 of een e-mail sturen naar backoffice@schoutenhuisbv.nl.
Rentmeesterskantoor `t Schoutenhuis is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.       

  

 

 

 

 

     

        

AANSPRAKELIJKHEID
Aansprakelijkheid bij bezoek aan- of betreden van landgoed Den Treek-Henschoten:
Gebruik van onder meer wandelpaden, fietspaden, ruiterpaden en parkeerplaatsen geschiedt geheel op eigen risico. Landgoed Den Treek-Henschoten N.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid.


DISCLAIMER
Bepalingen voor gebruik van deze website:

1. Het onderstaande is van toepassing op de webpagina. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

2. De uitgever spant er zich voor in de inhoud van de webpagina regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.

3. De uitgever verschaft de inhoud van de webpagina in de staat waarin deze zich feitelijk bevindt, zonder garantie of waarborg ten aanzien van de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. De inhoud is experimenteel en voor particulier gebruik bedoeld.

4. De uitgever is niet aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de webpagina of met de onmogelijkheid de webpagina te kunnen raadplegen.

5. De uitgever mag de webpagina naar eigen inzicht en op ieder door hem gewenst moment (laten) veranderen of beëindigen, met of zonder voorafgaande verwittiging. De uitgever is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging.

6. Behoudens deze disclaimer, is de uitgever niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.

7. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de webpagina of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren. U bent verantwoordelijk voor al hetgeen u vanuit de webpagina verzendt.

8. De uitgever behoudt zich het recht voor om u de toestemming te ontzeggen de webpagina te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de webpagina zijn aangeboden, gebruik te maken. In aansluiting daarop kan de uitgever de toegang tot de webpagina monitoren.

9. U zult de uitgever, diens werknemers, vertegenwoordigers, licentiehouders, handelspartners en de auteur van deze disclaimer beschermen tegen en vrijwaren van gerechtelijke en buitengerechtelijke maatregelen, veroordelingen e.d., inclusief de kosten voor rechtsbijstand, accountants e.d. die door derden zijn ingesteld ten gevolge van of gerelateerd aan uw gebruik van de webpagina, uw inbreuk op welke wettelijke regeling dan ook of de rechten van derden.

Copyright | algemene voorwaarden: mr. F.J. Van Eeckhoutte, ICT/IE-advocaat, Amersfoort
http://www.vaneeckhoutteadvocaten.nl
(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de Treeker nieuwsbrief LandgoedFlitsen
Aanmelden
© 2011 - 2020 Ruiterkaarten-dentreekhenschoten.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel